Rekisteriseloste

Rekisteriseloste

  1. Rekisterinpitäjä
    Kuljetusliike Kurth Oy
    Teollisuustie 19
    95700 Pello
    Puh. +358 40 7121 475
    Y-tunnus 9129312-7
  2. Rekisteriasiat
    Asiakaspalvelumme tai ajojärjestelijämme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.
  3. Rekisterin nimi
    Kuljetusliike Kurth Oy:n asiakas-, kuljetustoimeksianto-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.
  4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
    Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteiden ja kuljetustoimeksiantojen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely kuljetuspalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.
  5. Rekisterin tietosisältö
    Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

    • Nimi
    • Sähköpostiosoite
    • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
    • Organisaatio ja asema
    • Organisaation osoitetiedot ja y-tunnus
    • Yhteysloki
  6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet
    Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty, mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.
  7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset
    Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.
  8. Tietojen poistaminen
    Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.
  9. Rekisterin suojauksen periaatteet
    Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.