Palvelut / kalusto

Huomioimme käyttämässämme kuljetuskalustossa kuljetusalan kestävää kehitystä. Tavoitteenamme on aina
vähentää päästöjä, polttoaineenkulutusta ja fossiilisten polttoaineiden käyttöä.  Ajoneuvomme ovat hiljaisia,
puhtaita ja ympäristöystävällisiä.

Meiltä löytyy ammattitaitoa ja kalustoa hyvin monenlaisten kuljetusten suorittamiseen. Voitte tutustua kuljetuspalveluihimme tarkemmin sivustomme muilla sivuilla. ”Tapamme toimia” – on vahvuutemme, jolla erottaudumme eduksemme kuljetusmarkkinoilla…

Pellolainen Kuljetusliike Kurth Oy on monipuolinen kuljetusalan yritys, joka ajaa rahtikuljetukset kaikkialta Suomesta sekä Ruotsista Pohjois-Norjaan sekä Pohjois-Norjasta kaikkialle Suomeen sekä Ruotsiin. Meiltä hoituvat kappaletavara- ja lämpösäädellyt kuljetukset. Viikoittaisen liikenteemme piiriin kuuluvat kaikki Pohjois-Norjan suurimmat kaupungit. Hoidamme myös meiltä suoraan tilatut kuljetukset Länsi- Lapin alueelle.

Image
Image

Vuonna 2007 vuoden kuljetusyritykseksi valittu kuljetusliikkeemme noudattaa alaan liittyviä lakeja, asetuksia ja tilaajavastuulakia. Autoillamme ajetaan säännöllisesti aikataulutettuja kappaletavarakuljetuksia Pohjois-Norjan suurimpiin kaupunkeihin ja tuodaan Suomeen muun muassa kalaa ja muita lämpösäädeltyjä tuotteita. Oma terminaalirakennuksemme on suunniteltu ja rakennettu niin, että se palvelee tavaraliikennettä nyt ja tulevaisuudessa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!.